Vendégem: Sára, a mentalista

2008.07.26. 22:17

Ma este rendkívüli esemény történt nálunk! Az esti sárizás után Gabi és Sára feljöttek hozzánk! Fényképeket nézegettek Sienről (Sári előtt Ő volt Gabi első német vizsla lánya, azaz Sári nővére...) meg rólunk is! Én meg Sára játszottunk, meg megmuttatam neki az egész lakást. Addtam neki inni a tálamból, meg jól megpuszilgattam... Anyáék valami olyasmit emlegettek, hogy Sára tüzelni fog, vagy micsoda, meg azt is mondták, hogy akkor majd egy ideig nem találkozhatok vele... Nem tudom, hogy ez milyen betegség, de ha nem fertőző, akkor miértne találkozhatnék vele?! Ne értem! Pedig most különösen jó szagu Sára...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy különleges képességére is fény derült ma este! Sára egy igazi mentalista:

 

 

 

 

Egy, ketó, harom: Repujjj

Egy, ketó, harom: Repuljjjj

Egy, ketó, harom:

REPUJJJJ....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És muködik...

MÚKÖDIK!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr4587116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

v_era · http://zsivla.blog.hu 2008.07.27. 08:54:04

Sziasztok, átjöttünk Hozzátok virtuális látogatóba :) Látom, Ti sem unatkoztok a szépséges Huba mellett! Nagyon jó, hogy ennyi vizslabarátotok van!! Üdv a fenevadak házából!

Macicsapat · http://macicsapat.freeblog.hu 2008.07.28. 06:35:32

Szia Huba! Amcsinál láttunk meg Téged, és átjöttünk hozzád. A szeretett gazdinak (sz.g.)is vizslája volt még naggyon régen, Rexnek hívták. Nagggyon okos kutyus volt. Most dobermann lakik velünk, Gréty. Láthatod őt meg a kicsinyeit is a blogunkban. Ha van kedved, látogass meg minket! Mi majd jövünk még hozzád!

Murray · http://www.hotdoggie.de 2008.07.30. 07:29:38

Sára, ez nagyon fantasztikus volt, gratulálok! Én is szeretnék ilyent mentalistáskodni. Meglehet tanulni? Vagy erre vizslának kell születni?

Sára · http://www.hubavizsla.blog.hu 2008.07.30. 10:29:05

Nézd Murray!
Nem árt ha vizsla vagy, vagy legalább tudsz vizsláskodni... de minimum kell egy vizsla mester! Ha már van vizsla mestered( ez lehet a saját vizslád... vagy természetesen Én) akkor el leshetsz tőle néhány ügyes trükköt! Csak legyen kéznél egy jó fotós,aki megtudja örökíteni a pillanatot!!! Én bármikor segítek neked, fordulj hozzám bizalommal kedves Murray!!!:-D
süti beállítások módosítása