Beszámoló 4. - Új barátok

2008.08.07. 15:54

Hű.. nem is tudom, hol kezdjem... régen írtam, s azóta már sok-sok minden történt velem! Rengeteg új barátom lett! Kezdeném rögtön azzal, hogy köztük két új barátomtól könnyes búcsut kelett vennem. Épp hogy megismerkedtem velük anya éa apa azt mondták, hogy rossz társaságba kerültem... és hogy ezek a barátaim csak kihasználnak... csak szívják a vérem, addig amíg észre nem veszem, hogy .... Áááá inkább nem is folytatom! Pedig úgy vigyáztam rájuk. A hegyen találkoztam velük! Kimerültek és fáradtak voltak, meg éheztek is... hogy is hagyhattam volna őket ott! Az egyiket az ágyamba fektettem, hogy ott lábadozzon, a másik azt mondta jobban szeretne testközelemben maradni, így a fölem tövében bújt meg! Mikor apa meglátta jól le is kiabált.... hogy mit képzelek, és kiket hozok be a házunkba... Szóval, menniük kellett! A wc-n kresztül távoztak!

 

De anya gyorsan meg akart vigasztalni, ezért Mamától elhozta nekem Jürgent, Büdös Jürgent! Vele úgy kell játszani, hogy anya vagy apa földhöz vágja, mi közben dühösen kiáltja: "Büdös Jürgen...!!! " Én meg olyankor elkapom az orrát és jól megcibálom... ez a játék lényege! De Jürgen ezt nem bánja... szereti Ő is ezt a játékot! Luca meg félti magát, a kiabálás miatt, meg Jürgent is a dobálózás miatt...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luca minden áron meg akarta menteni tölem Jürgent!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csak odaadtam neki...hagy örüljön!

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr87605366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szép Macicsalád · http://macicsalad.freeblog.hu 2008.08.07. 18:09:28

Luca, nagyon jó lelkű, hogy meg akarta menteni Jürgent. Persze Te is jó fiú vagy, hogy odaadtad neki és jó lelkű, hogy meg akartad menteni a hegyi barátaidat. Mindig hallgass apára és anyára, mert ők tudják, hogy kik az igaz barátok.

Macicsapat · http://macicsapat.freeblog.hu 2008.08.07. 18:12:27

Nahát, hogy Te milyen jószívű vagy!Mentőkutya. Sőt! Hős mentőkutya. Meg Luca is az.

Hubavizsla · http://hubavizsla.blog.hu 2008.08.07. 19:21:51

Ó JEEE! Mi a vagyunk a Szuper Mentőcsapat! :-DDD
süti beállítások módosítása