Mi a bajom?!

2008.08.11. 16:51

Mindig is poci-fájós volt Huba... ezért nem lepődtem meg ma reggel, mikor füvet legelészett (majd kipakolta). Aztán ebédelni ebédelt - evett csirkefejet tésztával, de nem sokat, olyan egyharmad adagot. Egy órája adtam neki májkrémes kenyeret... (...kipakolta kétszerre)! Remélem semmi komoly! Napok óta van még egy dolog ami aggaszt: séta közben álandóan megáll, leül, szeretgetni kell, simogatni.. és akkor nagy nehezen elindul! De ő nem ilyen, hanem virgonc , örökmozgó... még 40°C -ban is! Remélem a két dolog nincs összefüggésben...

Huba Anyuja

Tényleg nem érzem túl jól magam! Vagy pocirontásom van, vagy melegem, vagy szerelmibánatom... De egy biztos, Luca ma reggel mindennél jobban örült nekem... éreztem!

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr77610957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szép Macicsalád · http://macicsalad.freeblog.hu 2008.08.11. 17:29:56

Huba, mi a baj? Mit mond a doktorbácsi? Vigyázz magadra! Küldjük a sok-sok gyógyító energiát. Biztos jön a macicsapat is energiát küldeni. Közösen meggyógyítunk.
Látod, Lucával sincs semmi baj, ő is örül neked.:)

Macicsapat · http://macicsapat.freeblog.hu 2008.08.11. 18:08:24

A gyógyító energiát küldjük. Gréty is szokott legelni, az azért kell, hogy ki tudjon pakolni. Egy nap egyszer szabad etetni a kutyát! Biztos pocirontás.Az orrát fogd meg, ha hideg és nedves, akkor semmi baja, de ha száraz és meleg, akkor irány a doki! Jobbulást, Huba!

FanniSilver · http://www.fannifsilver.blog.hu 2008.08.13. 17:41:45

Nem sokkal ez előtt Blanka, az előző kutyám is hasonló tüneteket mutatott. Azonnal menjetek el állatorvoshoz!!!!!

Hubavizsla · http://hubavizsla.blog.hu 2008.08.13. 19:02:04

Hálistennek reggelre kutya baja sem volt Hubának! Köszönjük a gyógyitó energiát, a figyelmességet! Lehet, hogy túl jólesett neki akkor a vacsora... azóta sem produkál semmilyen hasonló tünetet!
FanniSilver, mi baja lett Blankának? (Remélem nem tolkodó, a kérdésem)
Huba Anyuja
süti beállítások módosítása