Névnapos nap

2008.08.19. 19:59

Ma reggel olyan jól ébredtem! Anya megpuszikált és azt súgta nekem, hogy boldog névnapot HubciBubci!:-) Meg utána apa is megszeretgetett! Aztán elment anya, de nemsokára jött is haza, és kaptam tőle egy nagy csomag jutifalatot -  névnapos jutifalatot! Egy kis reggeli lustizás után elindultunk Lucázni! Elmentünk felfedező útra, aminek apa, meg keresztapu nem nagyon örült... elkezdtek kiabálni, meg fütyülni, meg ilyenek, persze, mi vissza is mentünk, mikor elvégeztük a dolgunkat:-D ami persze nem rögtön volt... Amikor kiszaladgáltuk magunkat és már csak a fa alatt pihegtünk, elindultunk haza mamához! Ott beebédeltem! Aztán mentünk Sárihoz kerítést építeni, mert tüzelés előtt áll! Így félő, hogy megkörnyékezik idegen fickók... hogy ez ne forduljon elő apával nagy kerítést építünk, s az alapjainak az ásásában én is segítettem. Van viszont egy rossz dolog is... anya már reggel észrevette, hogy furcsán pislogok és még dolgozott, addig apa kamillázta is a szememet! Mostanra már egyértelmű... kötőhártyagyulladás, vagy micsoda... viszket és vakarnám.. amit anya nem enged:-( Inkább megtőrli ő zsebkendővel, meg kamillával, amit ( nem! ) szeretek. Miután haza értünk Sáritól, még egy fürdés is várt rám (mert a telkük végi patakban fürödtem, és büdi lettem:-D) Nagyon jó volt ez a névnap... már előre várom a születésnapomat, meg a karácsonyt, meg a ... anya szülinapját, névnapját, meg mindenféle ünnepet!!!:-D

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr99623634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Macicsapat · http://macicsapat.freeblog.hu 2008.08.19. 22:15:53

A kötőhártyát kihagyhattad volna! Különben tényleg klassz napod volt.

Lady · http://www.ladyvizsla.mindenkilapja.hu 2008.08.22. 10:07:08

BOLDOG NÉVNAPOT!
Isten éltessen sokáig, füled érjen bokádig! :)

amcsika · http://amcsi.blog.hu 2008.08.22. 16:42:42

BOLDOG (utó)NÉVNAPOT drága huba!!! :)))))

Bandi és Carlos · http://www.zsivla.blog.hu 2008.08.24. 22:58:52

Szia Huba vizsla-tesó!

Mi is boldog névnapot kívánunk, bár a Gazdink nem szólt időben e nemes napról. Mindig ezt csinálja...Aztán csodálkozik, ha elkésünk mindnehonnan!
Köszönjük a blog-ajánlást, remnéljük mi is tudjuk majd valamivel viszonozni a szívességet!
Üdv: Bandi és Carlos

Sámán · http://samanmacska.freeblog.hu 2008.09.02. 04:59:51

Mi van veled, Huba, elveszett a ceruzátok, hogy nem írsz?
süti beállítások módosítása