"Szeretem, de szeretem" az őszt! Sokan talán nem értenek velem egyet, de ha kell elmesélem miért a legszebb évszak nekem!

Nos,

1. véget ér a nagy meleg... nem csak hajnalban, meg éjszaka kényelmes sétálni, hanem mehetünk nagyokat túrázni!

2. Lehullanak a falevelek, amik remekül vadászhatóak, sőt van makk, meg gesztenye, amivel szuperul lehet játszani, és még labdát sem kell cipelni magunkkal ha sétálni megyünk!

3. ELINDUL A VADÁSZSZEZON! Ugyan én nem vadászok hivatalosan... és nem hivatalosan sem... de ilyenkor már meglehet kergetni a fácánokat, mert már nem költenek!

4. Októberben van a születésnapom, meg anyáé is! Szóval dupla szülinapi bulit szervezünk, ahonnan Lucusék sem hiányozhatnak!

5. Az ősziszünet csak rólam szól, kihasználunk minden pillanatot, amit a természetben tölthetünk "kitudja mit hoz a tél" elv alapján!

Szóval én kijelenhetem: a kedvenc évszakom az ŐSZ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Figyelj Luca...ez vad lesz...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeptember 28. vasárnap

Szentsimon

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr91695604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

just amcsi · http://amcsi.blog.hu 2008.10.04. 15:55:08

óóó! az ősz tényleg jó! mi is nagyon sokat sétálunk mostanában esténként! meg amióta átköltöztünk, fel is szoktunk fedezni anyucival!
az a kosár a bundádon van?
és az a vigyor!! előre is boldog szülinapot mindegyikőtöknek!

Macicsapat · http://macicsapat.freeblog.hu 2008.10.04. 17:49:13

Juhhé! Szülinapi bulik! Az csuda jó! És sok mézet is jelent. Mármint nálunk. De csinosak vagytok Lucával! Egyébként elképzeltünk Téged sokasodva. Anyáéknak annyi lenne! :)

Szép Macicsalád · http://macicsalad.freeblog.hu 2008.10.04. 18:08:17

Az őszt mi is szeretjük, de csak ha nem esik az eső. Bár igazából az sem zavar bennünket, mert itt a lakásban szerencsére nem szokott esni. :)
Boldog szülinapi bulit kívánunk Anyának és neked is!
A névnapi velőscsontot feltétlenül küldjük, bár Anya biztosan valami mást szeretne.
Ja, nem ugyanazt a velőscsontot, hanem frisset.:)
süti beállítások módosítása