Vizitúra

2009.03.10. 11:21

Rájöttem, hogy a hegyitúrák ideje lecsengett... A reggeli fácánkergetős, Sárkányhegyes, Bianka levadászós sétát megtűztem egy kis Ózdi tavas, Tás megszerzős vizitúrával.

 

Az egyszerűség kedvéért - na meg hogy bemelegítsem magam és ráhangolódjak a búvárkodásra - a tópart közelébe sordódó faágakat összegyűjtöttem, majd apró darabokra cincáltam.

Anyáék és az utánunk arra sétálók kedvéért elhelyeztem a tóban áztatott mancsaim lenyomatát a parton lévő padokra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ekkor történt a csoda! Vadkacsákra lettem figyelmes, és mivel jég már nincs - amin akár sétálva is meszerezhettem volna őket - kénytelen voltam úszva (anya szerint: fuldokló, búvárkodó technika - amiért én vagyok a vizslák szégyene) megközelíteni. De a Tás rafkós egy lény! Amint észre vette, hogy még ez az első idei bemelegítős úszásom (anya szerint: fuldokló, búvárkodó technika - amiért én vagyok a vizslák szégyene) néhány méterre úszva tőlem jól lehápogtak. Úgyhogy csurom vizesen, büdösen és kacsa nélkül jöttünk haza... (Csak titkon megjegyezném, hogy eljön még a nagy Huba ideje!!!)

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr69999723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

macicsapat 2009.03.14. 14:06:39

Már ilyen korán vízbe mentél??? Brrr.. Nálunk még a jegesmacik is a radiátor felé huzódnak. :) A Tások, azok bizony rafkósak, de bizti elkapsz majd 1-2 tucatot! Jaj nektek Tások!

macicsapat 2009.03.14. 14:09:02

Ja! Képzeld, a dolgozdába kaptunk 2 fehér egeret. Aranyosak, de nagyon úgy néz ki, hogy nemsokára sokkal többen lesznek. Hogy mit fognak velük csinálni a szeretett gazdiék (sz.g.), azt még nem tudják. :)

2009.03.14. 14:46:28

A vízbe menés nekünk sem a kedvenc hobbink. De megértjük, hogy a Tásokért vállaltad. És mi is úgy gondoljuk, hogy eljön még a Te időd. :)
süti beállítások módosítása