Tenni kell a természetért...

2009.03.27. 13:45

Pénteken anya és én úgy döntöttünk, hogy a reggeli szokásos sétánkat összekötjük egy kis környezetvédelemmel... Vittünk két nagy zsákot és ami szemét az utunkba került a szentsimoni sétánkon, azt összeszedtük. Sajnos a két zsák kevésnek bizonyult... úgyhogy biztosan nem ez volt az utolsó ilyen jellegű sétánk! Nem elég, hogy egyre több a tűz, de sajnos a szemét is...

Ui.: Ezúton kérek mindenkit, akik kirándulnak és túráznak... vigyék haza a szemetet a táskában... az nem olyan nehéz, mint egy embernek összeszedni (még most is izomláza van anyának...)! De már bántotta anya szemét a szeméét....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr801035012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.03.31. 13:56:28

Huba, Te egy nagyszerű vizsla vagy és persze anya is. Ő nem vizsla, hanem nagyszerű. Azt szokták mondani, hogy le a kalappal előttetek. :) Nekünk ugyan nincs, de ha lenne, megemelnénk.
Nagyon jól nézel ki a képen, ahogy őrzöd a szemet. Neked nem lett izomlázad?

macicsapat 2009.04.01. 17:05:31

Hát mi is csak tisztelettel tudunk Rólatok szólni. Elvégre Emberkedő Huba vagy, ez pedig egy nagggyon emberkedő cselekedet volt. Viszont nagyon sajnálatos, hogy Nektek kell összeszedni mások szemetét. Az olyan ember miért megy a természetbe? Azért NE menjen, hogy szemeteljen! Az a tűz, az mostani?

Hubavizsla · http://hubavizsla.blog.hu 2009.04.04. 08:01:07

Köszönjük, az együttérzést! Úgy éreztük becsapnánk titeket, ha mindig csak a szebbnél szebb képeket tennénk fel, gondoltuk megosztjuk azt is mi ellen küzdünk... de látjátok a természet meghálálja nekünk (azok a sok gyönyörű fotók!!!) Igen, a tűz mostani... de szerencsére már nő a fű és szép zöld... valószínüleg a tudatlan emberek pont ezért égették le... pedig felesleges!
süti beállítások módosítása