Nem túl lázasan élem mindennapjaimat... mondhatni igen unatkozom! Apa évet zár, anya évet "kezd", pontosabban be sem fejezi, vagyis ... értitek! Én meg punnyadok! Hol meleg van, hol meg esik... szóval mindig van valamilyen ok, amiért nincs kedvem kidugni az orrom a lakásból!

A barátnőim tüzelnek, szóval még játszótárs sincs... csak Musu...

Viszont ma történt egy nagyon szuper dolog! Meglátogatott Apafej egyik tanítványa, egy kislány! Tréningeztünk együtt: ülőset, fekszikeset meg hozdosat játszottunk... Na meg dobált nekem jutifalatot, amit a levegőben kellett elkapnom! Simogatott is egy csomót...aztán meg... kivették Musut az üvegdobozából és vele játszottak!

Hűűű de féltékeny voltam! Mancsoztam őket, meg másztam az ölükbe... De anya mindig letolt és csak Musut szeretgette....

Meg is fogadtam, ha haza jön dolgozóból, akkor majd jól nem veszem észre! De mikor megláttam az ajtóban elfelejtettem, hogy meg vagyok sértődve és rögvest a nyakába ugrottam... Hiába, nem lehet rá haragudni! Próbálom ám visszaszerezni Musutól anyát! Például ha nézi az üvegdobozt akkor beállok elé, hogy csak engem lásson! Vagy ha kiveszi Musut, akkor az ölébe teszem fejem: "Már nem szeretsz engem anyuci?!" -kérdő pillantásokkal...

Na meg léptem-nyomon követem mindenhova, csak vele alszom, állandóan bújok hozzá! Hátha rájön, hogy ezt egy kígyó nem tudja megadni neki! A múltkor azt mondta, hogy én a "gyereke vagyok", Musu meg a házi állatkája, ezt fogadjam el... Musut is kell szeretni!

Na, erre varjatok gombot!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr431201589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

macicsapat 2009.06.23. 09:32:53

Hát, Huba, fogadd el azt, amit Anya mondott, jobb gyereknek lenni, mint háziállatnak! Te úgyis az imádnivaló Huba vagy, Téged nem lehet pótolni mással. :) Mi is imádunk!

2009.06.24. 08:20:33

Mi pedig teljesen egyetértünk a Macicsapattal és mi is imádunk, Huba. :)))
süti beállítások módosítása