BAJBAN A VIZSLAMENTÉS!

2009.10.02. 13:46

"Sajnos a magyar vizsla fajtamentés anyagi helyzete nem túl rózsás. Egy-egy vizsla mentése, orvosi ellátása (ivartalanítás, oltás, külső-belső élősködő mentesítés, chipezés) fuvar- és panzióztatási költségei komoly terhet rónak Egyesületünkre.
Kérjük, ha módjában áll, támogassa a munkánkat bármilyen kis összeggel, akár csak egy tábla csoki árával, higgye el, számít!"

Bővebben...

A világ minden kincsét odaadnám ezekért a nagyszerű kutyákért... Remélem segítség az is ha megjelenik ez a felhívás Huba blogján. Ha lehetőséged van arra, hogy segíts, akkor ne habozz, jó helyre kerül. Nekem már segítettek megmenteni egy ózdi magyar vizslát (és ha jó tudom, akkor azóta már nem csak egyet) karöltve Fazekas Ildikóval, az ózdi gazdikereső lelkes vezetőjével.

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr431422802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása