Kutyahideg - Huba fázik...

2009.10.15. 10:37

A napokban hihetetlen időjárásnak vagyunk tanúi... Na nem ezért mert hideg van, ez nem lenne ritka, hanem azért mert ez a hideg szó szerint derült égből jött, egyik napról a másikra.

Fázunk is rendesen. Sétálunk az utcán és didergő vagy télikabátos emberek sietve teszik a dolgukat. Alig vannak az utcán emberek, pedig jelenleg még a panellakások sem túl melegek.

Na és kutyák? Ők kutyául érzik magukat. A hirtelen jött hideg ellen még nincs meg a megfelelő bunda a kinti kutyáknak, és a benti kutyusoknak meg nincs kedvük kidugni az orrukat. Hó még egyelőre nincs nálunk, de lóg a lába!

Huba meg kimondottan utálja ezt az egész helyzetet. Alig akar lemenni. Lent az udvaron gyors egészségügyi intézkedés után a lábamhoz simul és bambán néz ki a fejéből. Ezt addig tűrom még nem kezd vacogni, tovább nem kínzom! Irány haza, úgy szalad előre, mintha mindig is ezt a pillanatot várta volna. Meg sem áll az ajtóig, ott meg toporogva néz, hogy gyorsabban is szedhetném a lábam, mert mindjárt megfagy. Otthon meg felveszi a gombócformát és didereg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr981451471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tarkakutya 2009.10.15. 13:18:54

Arany Huba kutya, kérj még egy adag vacsorát a védőréteg kialakításához! Tegnap Carlos is ezt csinálta! Olyan étvágya van, hogy csuda!

Drótos Pipacs · http://drotvizsla.wordpress.com 2009.10.15. 17:18:51

Mi ma fürödtünk! Vagyis csak a kutyák - igaz, ma nem volt már olyan cudar idő, mint az elmúlt két nap.
A dupla vacsi jó ötlet, a séta előtti meleg leveske is segíthet.
süti beállítások módosítása