Helyzetjelentés

2009.11.16. 08:04

Nos, a fázás megoldódni látszik. Ugyanis amióta elkészült a hubapulcsi, azóta nincs hideg. Az esernyő is mindig beválik: azaz, ha viszem magammal tuti nem esik, vagy nem ázok meg! :-)

A biztonság kedvéért a nővérem neki állt kabátokat varrni Hubikának! Ilyenkor látni mennyire szereti mindenki a kis fülest. Az egész család aggódik érte:-)

Szóval hideg nincs, ugyan a napokban köhécsel Hubus - vagyis "fuldoklik"! Nem tudom, hogy nektek hogy szokott köhögni a kutyátok, de Huba elég szélsőségesen csinálja, még le is fekszik hozzá... Na de ez semmi, egy hete kamillázom a szemét, mert begyulladt. Ma reggelre már teljesen jól nézett ki. A hónap végén oltás... remélem ezzel le tudjuk az egész évet.... (betegségekkel, szurikkal) a 2010-et is! ;-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilyen volt a szeme.... meg ettől még pirosabb... :-(

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr761528172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tarkakutya 2009.11.17. 08:15:46

Jaj! A kamillázásról azt hallottam a dokitól, hogy csak még jobban kiszárítja a kutya szemét. Engem szigorúan letiltott a kamillázásról. Persze lehet, hogy csak annál a szembetegségnél, ami éppen akkor volt...
Jó lenne többféle véleményt is meghallgatni. Ha úgyis mentek szurira, megkérdeznétek?
A fuldoklós köhécseléshez nem tudok hozzászólni :( De múljon el gyorsan! Egészséges magyar vizslákat a világnak!!! :)
süti beállítások módosítása