Huba és a puha paplan

2010.09.09. 11:26

Huba első perctől kezdve imádja a puha dolgokat. Rajong apafej nagy párnájáért és a takaró alatti szunyókálásért. A reggeli kávézásunk ideje alatt, mindig elfoglalja az ágy legpuhább helyeit. Nagy párna, összetúrt paplan, a lényeg a puhaság.

A következő eset esett meg: Botond, mint az előző bejegyzésben írtam is, hajnalban bejelentkezett, hogy mindjárt megfagy, legalább a lábamhoz hagy kucorodjon fel.  Már éppen iszogattuk a kávénkat, amikor Huba is ki kászálódott a kosárból és elindult az ágy felé megkeresni, azt a bizonyos legpuhább részét. Meglátta a lábamnál lévő, párna szerű buckát, és gondolta, na ez lesz a legjobb hely. Viszont, előtte Botond is így gondolt, ezért amikor Huba már majdnem ráfeküdt, hirtelen megjelent Bobekunk álmos feje a takaró alól. NA több sem kellett, Huba úgy meglepődött, hogy nagy szemekkel, csámcsogva eloldalgott. Persze Botond aludt tovább. Azon gondolkodtam: lehet, hogy Huba elfelejtette, hogy van még egy vizsla? Nem igazán szoktak összebújni, de azért egyszer-kétszer lebuknak:

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr22282459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dbkata 2010.09.11. 14:35:23

Beszédes szemek.... csak egy "kicsit" vannak elkényeztetve a legények,... de ez így helyes :) :) :)

tarkakutya 2010.09.12. 07:57:29

Ha jobban megvizsgáljuk azt a szót, hogy Huba,láthatjuk, hogy a betűk kismértékű átrendezése után megkapjuk a puha szót (jó, a b-t meg kell forgatni egy kicsit, ezért nem lehet elsőre észrevenni a viccet). Hubára érvényes, hogy nomen est omen!

babavilag 2010.09.14. 21:15:27

Baba is eljátssza ugyanezt a reggeli puhaságra kuporodást! :)
süti beállítások módosítása