Maci és Én!

2008.07.28. 13:14

 

 

 

 

Az én kicsi Macim! Vele a legjobb aludni amikor nincs mancsnál anya vagy apa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagyon szeretem Őt!!!

 

 

 

 

 Van olyan is amikor nem szeretem ha az ágyamon fekszik:

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr16589308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Macicsapat · http://macicsapat.freeblog.hu 2008.07.28. 17:33:50

Szia Huba! De jó, hogy benéztél hozzánk! Köszi. Nagggyon aranyos macid van, pont a Te méreted. Látszik, hogy szereted. Az ágyon aztán tudsz hemperegni! Ugye, milyen jó is az!

Szép Macicsalád · http://macicsalad.freeblog.hu 2008.07.28. 19:52:30

A macicsapat oldaláról jöttünk mi is megnézni Huba a Macidat. Nagyon jól mutattok így együtt. Te pedig egy nagyon szép vizsla vagy. :)

Hubavizsla · http://www.hubavizsla.blog.hu 2008.07.28. 22:57:44

Köszönöm szépen, szép szavaitokat! A macik mindig si jó barátaim voltak! Gyerekkoromban néhány maci heves játékom miatt komoly plasztikai műtéten esett túl... :-( De mára megtanultam, hogy a macikat , a nyuszikat, a kutyákat, és a pimgvineket nem szabad terrorizálni, ugyanúgy mint anyát sem! Mert mindannyian kedves, puha lényecskék, akiket szeretni kell:-D Szóval már nem tennék ilyet, mint ahogy ezt látjátok Maci és én köztem lévő kiegyensúlyozott kapcsolaton... vagy valami...:-D
süti beállítások módosítása