Helyzetjelentés

2011.06.24. 13:05

Régen jelentkeztünk... Pedig sok minden történt velünk. Lediplomáztam, úgyhogy nem kell emitt háttérbe szorítanom a fiúkat.

A kedvenc helyünk, a Várhegy dzsungellé vált, úgyhogy beszereztünk sarlót és egyéb bozótírtásra alkalmas eszközt, hogy fel tudjunk járni. Bár ebben a melegben sokkal visszafogodtabbak a legénykék.

Huba is sokat tanul! Olyanokat is, amit nem is hittem volna! Trükkökben utólérte Bototndot, és ő, aki utálja ha a mancsát fogdossák, most a leglelkesebb pacsiosztó! :D

Botonddal pedig belevágtunk a hajrába! Jövő áprilisra terveztük a terápiás vizsga első fordulóját, de most úgy fest decemberben lesz. Sőt, még az sem lehetetlen, hogy valamelyik őszi hónapban. Úgyhogy most még komolyabban kell készülnünk, hogy biztosan megfeleljünk a követelményeknek!

Minden nap megyünk a városba, piacra, parkba az ingergazdag környezet miatt. Van egy pár gyerek segítőm, akikkel gyakorolhat Botó.

Nem rég volt egy bemutatónk az egyik helyi óvodában és annyira, de annyira büszke voltam Botondra! Nagyon kalsszul helyt állt! Volt benne engedelmességi gyakorlat, apportozás, trükkök, és a gyerekek kedvencei a játékok! Most, vasárnap is kint leszünk az egyik helyi rendezvényen, ott is bemutatózunk. Jók ezek a programok: sok gyerek, felnőtt, különböző energiaszinttel... Jó gyakorlási lehetőség! Voltunk két konferencián is, az egyiket a mi Egyesületünk, a másikat a PAMACS szervezte.

Még újságban is szerepltünk:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr883011227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tarkakutya 2011.06.27. 22:13:29

Egy cipőben jártunk - grat az államvizsgához! Gondolom Bobó a szupersztár a gyerekeknél :) Huba meg biztos irigykedik a sok foglalkozás miatt, nem?! Úgyhogy ő is bizonyítani akar :)

Hubavizsla · http://hubavizsla.blog.hu 2011.06.28. 09:17:55

@v_era:
Valahogy úgy! :))))
Csak nem Te is államvizsgáztál?!
Mert ha igen, akkor Gratulálunk mi is! :D

tarkakutya 2011.06.28. 09:35:50

@Hubavizsla: Köszönöm! Nagyon örülök, hogy végre vége, és foglalkozhatok mással is lelkiismeretfurdalás nélkül :)

Hubavizsla · http://hubavizsla.blog.hu 2011.07.03. 22:32:45

Drótos Pipacs: Nagyon szépen köszönjük! :D
v-era: Ismerős érzés! Egyenlőre még barátkozok a gondolattal, hogy szabad vagyok mint a madár... Bár most meg Botonddal készülünk vizsgázni, de ez azért édes készülődés! :)

tarkakutya 2011.08.19. 14:23:44

Boldog névnapot a Huba nevű ebnek!!!

tarkakutya 2011.09.10. 07:25:12

Hahó, minden rendben? Nagyon régen jelentkeztetek...
süti beállítások módosítása