Palánta off - Tündérkert

2011.02.20. 16:14

Tizenhárom napja vetettem el kis kertem első lakóit... és bizony azóta burjánzik, igazi dzsungel lett belőle. Muszáj nektek írnom az első kertészeti-sikerélményeimről! :) Gyönyörűen kihajtott a háromféle paradicsom és metélőhagyma. A cseresznyepaprika kicsit lustálkodott, de mára az is utolérte a paradicsomokat (ugyanis ők voltak a legfürgébbek). Kihajtott 2db! szamóca és ma vetettem még kamillát és levendulát (no meg rengeteg szamócát...hátha :S)

 

 

 

 

 

Igen, a jobb alsó sarokban lévő, üresnek tűnő tejfölös dobozban lakik az egyik szamóca... Ugyanis kissé különcködők... A két szamóca külön "cserépben" bújt elő! :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Egy kakukktojásunk is van... A bal alsó cserépben lakó metélőhagymák társaságában fejlődik a kis aranyos. Őszintén megvallva Ő a legnagyobb a kis veteményesemben, és fogalmam sincs milyen növény!

Talán a Tündérek ültették titokban! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr192674906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása