Beszámoló 3.

2008.07.30. 21:04

A ma reggeli "magambaroskadás" után rájöttem, hogy nem szabad depressziósnak lennem, hiszen azt télen szokták elkapni az emberek, nyáron az nem fertőz! Éspedig ma nagyon nyár volt... anya legalább háromszor tusoltatott le, pedig mondtam, ha víz, akkor tó vagy patak! De nem kád! Ő meg vidáman kiáltozott: Huba, pancsi, pancsi!!!

Megfeszítettem minden porcikám, de nem nagyon zavarta! Betuszkolt a kádba! Aztán rájött, hogy ez nem annyira tetszik nekem! Ekkor jött anya -LeKellHűteniHubát2- akció! Ez a törülközős módszer! Ebben legalább lehet aludni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Késő délutánra lehült egy kicsit az idő! Elindultunk Lucázni... Azonban hihetetlen esemény történt velem! Találkoztam életem legborzasztóbb élőlényével! Olyan szörnyű volt, hogy el sem hiszitek! Fekete, sunyi szemű... szerintem nem is lehet ilyet engedély nélkül tartani! Vadállattartási engedély kell hozzá...tuti! De szerintem nekik még az sincs! Mondta is az idomárja, hogy a kutyák általában félnek tőle.. hát nem is csoda! Hálistennek nem tapasztaltam meg, hála az izmos lábaimnak, mert elugrottam előle... de biztosan méreg fogai vannak! Csak úgy csattogtatta ... Minden áron a lábamat akarta, hogy elfektetve gyenge áldozatává legyek!

 

 

 

 

 

Senkit ne tévesszen meg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kicsi a bors, de erős!

Nézd ahogy nyitogatja a száját!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szaglászással akarta elvonni a figyelmem, de le sem vettem róla a szemem!!!

 

 

 

Aztán szerencsére sikerült anyáékat rávennem, hogy meneküljünk mielőtt elmorcosul a helyzet, és valamelyikünket megmarja...

Szótfogadtak nekem, igy tovább idultunk a Szerelmem felé!

Mikor megláttuk egymást hatamas hancúrozásba kezdtünk, elfoglalva ezzel a helyi játszóteret... még szerencse hogy csak mi voltunk!

 

Miután szaladgáltunk és birkóztunk egyet elindultunk felfedezni a környék hegyeit, hátha meg tudunk kergetni egy nyuszit...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ennyi látszott belőlünk! Nyuszi nem volt, szóval maradt Luca! Őt is jó kergetni:-D

Most esik... meg dörög, villámlik! Már akkor is látszódott a felhőkön, hogy lóg az eső lába!

Remélem holnapra eláll... felszárad... és tudok újra Lucázni:-D

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr19593377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szép Macicsalád · http://macicsalad.freeblog.hu 2008.07.30. 21:48:17

Huba, nagyon szép helyen játszadoztatok Lucával. Még jó, hogy valamennyire kilátszottatok, mert aztán kereshettek volna benneteket. Puszi volt?

Macicsapat · http://macicsapat.freeblog.hu 2008.07.30. 22:41:20

Hű, de klassz helyen tudtok játszani! Nyuszik biztos elbújtak az eső elől. Itt nem volt se dörögés, se eső, de még villám sem. Csak meleg. Még jó, hogy vannak jegesmacik köztünk, ők hűtik a csapatot ilyenkor.

Emberkedő Huba · http://www.hubavizsla.blog.hu 2008.07.31. 07:38:20

A jegesmaci az nagyon jó! Mert hideg is, meg puha is... A hely tényleg nagyon szép, imádok itt élni! Van itt minden, mi vizsla -szem,-szájnak ingere!!!
Ui.: Puszi volt! Olyan kedves és bújós ez a Luca... Mindenkit szeret! Csak pont ezért irtó féltékeny vagyok rá!!! De gondolom nálatok, maciknál is vannak hasonló problémák...

Szép Macicsalád · http://macicsalad.freeblog.hu 2008.07.31. 14:57:40

Huba, nálunk nincs féltékenység. Bár néha Ancika összekeveri, hogy ki kinek a párja. Előfordult, hogy olyanokat akart összepárolni, akik már boldog kapcsolatban éltek. :)
süti beállítások módosítása