Mint már régeben is szólottam róla... Én géniusz vagyok! Valószínüleg ebből adódóan két fotos tényt is meg állapítottam ma !

Az egyik és telán legfontosabb tény, hogy a "Hűtő-leengedést" az emberek a vizslák kedvéért viszik végbe! Ilyenkor ugyanis az étel-megromlás elkerülésének céljából minden finom emberi-fogyasztásra gyártott, nem takarmányozási célokat szolgáló élelmiszert felkínálják vizslájuk számára. Egy jó vizsla híres együttműködési készségéről, tehát ellenállást nem tanusítva elfogyasztja az adott élelmet! Jelen esetben: 5 db virslit, háromnegyed doboz májkrémet, 1 szelet kenyeret. (A kenyér nem romlandó, és nem is hűtőben tartjuk, de jól kiegészíti az előzőekben felsorolt ételeket!)

A másik tényre akkor jöttem rá, amikor megnézegettem a mai napon rólam készített fotókat! Ezek alapján ma arra a bonyolult kövezkeztetésre jöttem rá, hogy én csak jönni tudok! Menni nem igazán... És nem csak én vagyok az egyetlen, hanem Luca is igy van ezzel! Lehet hogy ez is a vizslaságunkból adódik!

(Csak zárójelben szeretném megjegyezni, hogy ez valószínüleg azért van, mert nagyon szeretem anyáékat, meg Luca is, ezért amikor meglátom Őket, mindig megörülök nekik, akkor is ha néhány perce még a lábuknál sétáltam! És már rohanok is a nyakukba ugrani :-D)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jövööök!!!!!

 

 

 

 

 

 

Luca is szalad!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jövök...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérsz egy puszit? He-he!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr88594777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Macicsapat · http://macicsapat.freeblog.hu 2008.07.31. 21:38:18

Kérünk puszit!!! Tényleg csak jönni tudsz. De jó!! Mi is küldünk puszit: mézespuszit.

Szép Macicsalád · http://macicsalad.freeblog.hu 2008.07.31. 22:10:22

Pusziszkodni mi is szeretünk. :))

amcsika · http://amcsi.blog.hu 2008.07.31. 23:56:42

ez a nyelvtartás!!! biztos hogy csak vizslák tudnak ilyet? puszit én is kérek ám! :D

Emberkedő Huba · http://www.hubavizsla.blog.hu 2008.08.01. 10:06:19

Tessék:
:-P Macicsapatnak!
:-P Szép Macicsaládnak!
:-P just amcsinak!

:-P Mindenkinek!
:-P Meg Mindenkinek!
:-P ....!
:-D

Szép Macicsalád · http://macicsalad.freeblog.hu 2008.08.01. 12:28:46

Hú, ez nem semmi puszi volt. :))
Mi is küldünk neked MézesMaciPuszit. :)) Sokat, mert sokan vagyunk. És mindenki vehet belőle, aki szeretne puszit tőlünk. :))
süti beállítások módosítása