Anya mesél a reggeli kávézás közben Apának:

Éjjel arra ébredtem, hogy Huba áll az ajtóban és bámul az előszaba felé! "Hangtompitós" ugatással jelezte, hogy valami rendellenesség van kint! Feltápászkodtam, kimentem felkapcsoltam a villanyt és mondtam neki, hogy semmi nincs ott! Ekkor óvatosan oda ballagott a beépített szekrényre akasztott kulacstartóhoz és gyanakodva szagolgatni kezdte! Hamar rájött, hogy ártalmatlan... ezután a fürdőszoba felé fordult rémült pofával...Mondanom sem kell, hogy semmi sem volt bent:-D

 

 

Kezdjük ott, hogy igenis gyanus hangokat hallottam a fürdőszoba felől! Aztán meg... nem szokott ott lenni az a kulacstartó, vagy micsoda, és tudható, hogy a vizslák nem jól tűrik a változásokat... És különben is, ha nem a kulacstartó adja ki a hangokat és az előszobában sincs semmi/senki aki fura zajokat adhatna ki, akkor az a hang csakis a fürdőszobából jöhet! Ezt még egy ember is kilogikázhatja, nem kell ehez vizslának lenni...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr10618677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imptopito 2008.08.16. 16:27:11

Teljes mértékben igazad van Huba! A kutya hallása nagyon fejlett és sokkal tágabb frekvencián és nagyobb távolságról hallanak, mint az emberek.Tehát, ha Te hallottál vmit akkor ott volt is vmi, csak eltűnt mire odaértél (biztos megijedt... :) ).

Szép Macicsalád · http://macicsalad.freeblog.hu 2008.08.16. 19:28:45

Szerintünk is volt ott valami. Biztos láthatatlan volt, de rajtad nem fogott ki, mert észrevetted. Valószínű ártalmatlan volt, ezért ne is törődj vele. De az is lehet, hogy tényleg megijedt tőled.

Macicsapat · http://macicsapat.freeblog.hu 2008.08.16. 20:24:27

Jól elzavartad! Ügyes vagy! Lapockán-veregetésünket küldtük telepatikusan. Érezted, ugye!?

Gréty · http://rocky-dobi.atw.hu 2008.08.16. 20:28:32

Az emberek nem hallanak meg semmit. A kulacstartóból a fürdőszobába ment a valami, igaz!? Te jeleztél, ez a dolgunk! Csak jelezz máskor is, ha gyanúsat hallasz!

Emberkedő Huba · http://www.hubavizsla.blog.hu 2008.08.16. 21:06:29

Macicsapat, érzem...! :-D
süti beállítások módosítása