Nem tudom mi van velem...

2008.08.17. 11:24

Kiskorom óta ismerek egy chow-chow párt! Nagyon kedvesek, és szeretetre méltóak! Barátságosak voltam mindig is velem! A gazdi elmondása alapján tenyészteni szerették volna őket, de Zoé, a lány kutyus nem fogadta el Joker, a fiú kutyus "közeledését"!

Itt kezdődik az én történetem...

Én igazán nem akarok "közeledni"..., meg ilyenek, de most különösen jó szagú Zoé! Egyszerűen nagyon édes... Azt hiszem belém szeretett! :-D Utánam szökött a reggeli sétán is és "felkínálta magát"..Óóó :-D Apa persze pórázra csapott, pedig én csak egy laza viszonzást akartam lezavarni... de hát azt mondta ne hűtlenkedjek! Aztán meg felvilágosított, hogy én vizsla vagyok, Zoé meg chow-chow, és elég furcsa utódaink lennének! Könnyelműség ide vagy oda... őszintén szólva eszembe sem jutottak az utódok... talán még nagyon zöldfülü vagyok ehez a témához! Aztán... persze egyenlőre, még nem is igazán tervezek családalapítást... De azért végig szaladtak a képek a fejemben: Rövid szőr, turcsi orr, vizslafül, chowfark... A neve: Chola :-DDD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hmm... Zoé illatot érzek...

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr11619576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Macicsapat · http://macicsapat.freeblog.hu 2008.08.17. 17:47:55

hihihi. :o) Ezért van lány kutyánk! :o))

Macicsapat · http://macicsapat.freeblog.hu 2008.08.17. 17:49:12

Ja! Rex fiú volt, el is szökött, a két és fél méteres kerítésen átmászott. Na, azóta van lány kutyánk.

Szép Macicsalád · http://macicsalad.freeblog.hu 2008.08.17. 18:22:40

Nálunk nincs ilyen gond. Mindenki Maci még a nem maci formájúak is. Ezért nem gond a házasodás sem és a gyerekek sem. Ott vannak például Pickéék. Picke Maci, a felesége Cicus, a gyerek meg Víziló formájú. :))

Sámán · http://samanmacska.freeblog.hu 2008.08.18. 15:18:01

Nekem nem lehet gyerekem, meg nem is érdekelnek a csajok... (A doki kikapta a golyóimat már jó régen... És még csak oda se adta őket, hogy hazahozzuk...)De a mami szerint annyi csúnya betegséget lehet összeszedni a lányoktól, hogy nem is bánom, hogy így esett.
süti beállítások módosítása