"Helyzetjelentés"

2008.09.07. 13:06

Végre újra írhatok!:-D

Hosszú távollétem oka, hogy elindult az új tanév! Anyáék dolgozni kezdtek, nekem meg elindult az ovi! Én kések egy évet, mert anyáék szerint még nem vagyok iskolaérett... ők már csak tudják...! Minden reggel amikor dolgozni indulnak útközben bevisznek az "oviba" azaz Mamáékhoz! Ott várom őket addig, ameddig nem végeznek... Utána Lucázni megyünk, majd haza pihenni... aludni. Sári még tüzel... de anya az mondta hétfőn találkozunk velük!!! Már nagyon várom!!! Mostanában egy kicsit elhanyagoltan érzem magam... a mult héten 2-3 nap nem is ettem! Nem tehetek róla, de nehezen viselem a hosszú nyári anyával és apával töltött együttlét utáni ovizást. De már most visszafelé számolok, mert az ősziszünetben meglátogatjuk Dódó uncsitesót, aki erdélyi kopó és az anyu tesójának a kislánya! De más érdekesség is történt velem! Lett egy új családtagunk, aki egyébként inkább csak egy olyan izé... szóval Otinak hívják és engem egy kicsit idegesít, pláne amikor mászkál! Egyenlőre nem lopta be magát a szívembe... Nem lehet vele játszani, nem lehet megnyalni, nem lehet bevadászni, csak nézni lehet... unalmas kis lényecske... viszont anyáék oda-vissza vannak tőle! Nem is értem!

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr72652168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amcsika · http://amcsi.blog.hu 2008.09.07. 13:19:51

huba, annyira nem rossz ám az ovi! és biztos kárpótolnak anyudék a nélkülük eltöltött időért! mondjuk egy velős csonttal!! :D
az új jövevény meg elég hosszú ujjú! biztos megbarátkoztok...

Macicsapat · http://macicsapat.freeblog.hu 2008.09.07. 14:31:26

Huba! Mi is járunk oviba! Az a szeretett gazdi (sz.g.)dolgozdája. Nálunk a linkek között megtalálod a blogot a sünikhez. Ez az Oti izé naggggyon aranyos, bár biztos jobb lenne vele játszani, mint nézegetni!

Murray 2008.09.08. 10:11:15

Ne szomorkodj Huba, hogy oviba kerültél. Azok a legszebb, gondtalan évek.:)) És hát nem jobb egy szerető oviban ücsörögni, mint egyes egyedül magányosan otthon? Vagyis Olival összezárva, aki felidegesít.:)

Emberkedő Huba · http://www.hubavizsla.blog.hu 2008.09.08. 20:22:05

Áááá annyira nem rosz... csak mindenki megszól..., hogy "Huba...mennyit fogytál!!!" Hát persze, hogy fogytam... egyész nap csak idegeskedek, hogy mi lehet anyáékkal, no meg így enni sem nagyon van kedvem... Amúgy mamáék aranyosak! Mindig szeretgetnek, meg az ágyra is felmehetek, meg amikor mama főz, akkor a konyhaasztal sarokülőjére felmászhatok és ott figyelem fekve, hogy mi jót főz! :-D

Szép Macicsalád · http://macicsalad.freeblog.hu 2008.09.08. 22:00:51

Mi nem járunk oviba, de biztosan jó lehet, mert a macicsapat viszont szokott menni és mindig jó dolgok történnek velük. Ahogy olvassuk, neked is nagyon jó dolgod van a Mamáéknál. Te egy nagyon szerethető vizsla vagy. :)

Emberkedő Huba 2008.09.10. 06:35:49

hujh... Elpirultam O:-D
süti beállítások módosítása