Kényszerpihenő

2008.10.19. 15:15

Szörnyű unalmas volt az elmúlt hetem... Szobafogságra ítéltek! Szerdán voltunk a doktorbácsinál, és bizony további öt-hat pihinapot írt föl nekem.

Ahogy beléptem a rendelőbe, már ki is küldött anyáékkal együtt, na meg ő is kijött! Odakint szaladnom kelett 2-3 kört, aztán visszahívott a rendelőbe! Nafenne- gondoltam - csak ennyi volt?! DE NEEEEM, nem elégedett meg ennyivel! Megint kaptam két szurit... Férfiasan bevallom úgy remegtem, mint a nyárfa-levél!!! Nem nagyon akarok többet oda menni! Félek tőle! Pedig állítólag jó ember... Szereti az állatokat, főleg az én félémet, ugyanis nagy vadász! Én nem tudom, őszintén szólva ... gügyörészik nekem, meg meg is simogat..., aztán meg jól megszurkál, meg a lábamat is összenyomogatja! Na mindegy, úgy se megyek oda többet!!!

Szóval... itthon vagyok! Unom a lakást, magamat, meg a játékaimat, meg mindent ami itthon van! Állandóan csak éhes vagyok, anya szerint lassan hot-dog virsli testem lesz!

Apa szerint az őszi-szünetre meggyógyulok és végre túrázhatunk!

Anya meg azt mondta, hogy tömhetem a fejem, mert úgy is lefogyszt majd a canicrossal! Remélem ez a valami nem fájdalmas! Három nap, és kiderül!:-D

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr71721551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amcsika · http://amcsi.blog.hu 2008.10.19. 16:24:49

nekem is rossz emlékeim vannak a doki bácsikról! de ne legyél olyan pukkancs, anyáék csak jót akarnak! :)
képzeld, én is nagyon sokat eszem mostanában... és anyuci azt szokta mondani, hogy 4 lábú hot-cat vagyok!!! akkor mi most rokonok lettünk????? :D

Szép Macicsalád · http://macicsalad.freeblog.hu 2008.10.19. 23:14:35

Huba, nagyon sajnáljuk, hogy megint beteg vagy. Lehet, hogy neked nem elég néha hogy gyógyító energiát küldjünk, hanem állandóra kellene valami egészségfenntartó energia. Majd megbeszéljük a Macicsapattal, mert nekik ez nagyon megy. Ha összefogunk, akkor talán állandó energiákat is tudunk küldeni.
Most azért megy egy kis mézes-málnás energia. Ja, hogy az nem neked való, akkor inkább velőscsontos energiát küldünk, olyat, amitől nem fogsz hízni. :)))

VeZo 2008.10.20. 21:21:21

Szia Huba!

Nem gondoltuk volna, hogy ilyen makacs ez a lábfájás! Tényleg gyógyulj meg, mihamarabb és kergess Te is sok fácánt, mint Crl és Bnd ma tették!

Egyébként a doktorbácsit Crl és Bnd is nagyon utálja. Még a mérlegre sem akarnak felállni a rendelőben. Semmi nem számít, csak az, hogy induljunk hazafelé, bármi is történik ott!

Lassan kell is mennünk, mert a dokibácsi levele szerint lejárt a veszettség elleni védettség. Beszámolunk!

Jobbulást, Huba!

Macicsapat · http://macicsapat.freeblog.hu 2008.10.21. 19:10:11

De jó, hogy mi nem járunk doktorbácsihoz! Az valami szörnyeteg lehet. Kapcsolódunk a Szép Macicsalád gyógyító velőscsont küldő akciójához és küldjük a meggyógyulást segítő energiát. :))

Szép Macicsalád · http://macicsalad.freeblog.hu 2008.10.22. 19:09:34

Huba, használ a gyógyító energia? Küldjük még? Vagy esetleg többet?
süti beállítások módosítása