Drága Barátaim!

A megnyugtatásotok érdekében írom bejegyzésem!

Jelentem: Remekül vagyok! Szeretetben,békességben élünk mind a hárman...(négyen- Musu is). Továbbra is megyünk mindenfelé... Sajna a fotómasinánk elromlott, úgyhogy fotók hiányában nem tartottam túl izginek történeteimet!

Legutoljára Szilvásváradon voltunk, ahol belevetettem magam a halastóba, halacskát kergetni. A turisták nagy örömére, persze anya szégyenkezve mászott keresztül a korláton, hogy megmentse tőlem a halakat!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                              Csak a fotó kedvéért álltam ide!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                            Eeee...ezek mozognak...ezek HALAK!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                Mi ez...? (...) Hogy mi?! Több száz éves fa?! (...) Lepisilhetem?

/A fotók minőségéért bocsi, mint mondottam a fotógép elromlott :-( /

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr461148517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.05.28. 14:58:52

Huba, de jó, hogy jelentkeztél! Ne aggódj a fényképek miatt, mi anélkül is szívesen olvasnánk. Mondd meg anyának! Jó? Meg azt is, hogy ne szégyenkezzen miattad, mert te úgy viselkedsz, ahogy azt egy vizslának kell. Nagyon jó ám látni téged. Gyere gyakrabban, mert hiányzol! :))) Meg Musu is.

macicsapat 2009.05.29. 21:43:50

Szijja, Huba! Egyet értünk az elöttünk szólókkal! Gyere képek nélkül is!!! Már aggódtunk. De ezek a képek, jók! Tényleg lepisilted a fát? :o)

amcsika · http://amcsi.blog.hu 2009.05.30. 11:07:16

hihi! halacskázni én is voltam! anyuci kollegájának van egy akváriuma soksok halacskával! hát ne gondold, hogy meg tudtam állni, hogy bele ne dugjam a mancsom!! :)
jajj,de jó, hogy újra jelentkeztél!
süti beállítások módosítása