Csak a Suzuki...

2009.07.16. 10:29

Visszatérve a kölyök vizsla "rovatunkhoz" el kell mesélnem egy aranyos történetet... Mi is a címben említett "jó kis magyar járgány" tulajdonosai vagyunk.

Bármilyen hihetetlen is, ezt Huba nagyon is jól tudja, és ezer kocsiból is kiválasztja ezt a "fajtát". Nem tudom, hogy a kipufogógázról, vagy a motor hangjáról, esetleg a formájáról, de ismeri és felismeri, és persze úgy véli: mind a miénk! Hiába vagyunk vele mind a ketten, ha elmegy mellettünk egy, vagy beáll a parkolóba, úgy örül, mintha mi jönnénk haza! Persze az is meglehet, hogy Szuzi nevű járgányunkhoz érzelmi szálak kötik és a kis Négykerekű is a falkánk tagja! Imád az első ülésen utazni és hát... onnan nézni a szoknyás csajokat. (Bizonyára a kölyökkori emlékek nem tűntek el nyom nélkül a szoknyás lányokról... :-D) Komolyan! Megfigyeltem, hogy utánuk fordul! Meg persze a kutyák után is... esetleg akit nem kedvel, még le is ugatja. Szóval nagy betyár a vizsla!

De ez csak bevezetője a "mesémnek":

Történt egyszer, hogy hazafelé tartottunk sétánkról és az út szélén parkolt egy, a mi kocsink "hasonmása"! Még vicceltünk is, hogy szerencsére pont ide parkoltunk! Huba szépen sétált előttünk, egyszer csak a nagy szaglászásból felkapta a fejét és bekukkantott a leengedett ablakon a kocsiba. Az anyósülésen ülő lány kisebb sokkot kapott, meg kutyunk is meglepődött, hogy ki ez az idegen, aki anya helyén ül! Szóltam Hubának, hogy: Hahó, én itt vagyok! Erre még jobban meglepődött, nézte a lányt, majd engem és újra a lányt... Aztán jól leugatta szegényt! Persze közben már leszedtem a kocsiról, ami szerencsére nem sérült meg a karmaitól! Azóta ha ilyen kocsi mellett megyünk el, mindig meg kell fogni, mert nem egyszer próbált már beülni, benézni...

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr771248899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Murray · http://www.hotdoggie.de 2009.07.18. 12:18:19

Szia Huba, kukkants be a blogomba, kaptál tőlem valamit.:)

Drótos Pipacs · http://drotvizsla.wordpress.com 2009.08.03. 10:33:17

Sziasztok!

Köszönjük a látogatást és a kommenteket. Valaha az egyik nálunk született malamut kölyök, Athos be is szállt a házuk előtt álló idegen Trabantba, amiben egy nő is ült. A nagy meleg miatt nyitva voltak az ablakok, a kutya meg kiugrott a kerítésen és beugrott a hátsó ülésre. Nekik is Trabantjuk volt, azzal járt kirándulni a Mecsekre. A gazdái arra lettek figyelmesek,hogy valaki visít az utcán: "Segítség, itt egy farkas!" Athos persze tele szájjal röhögött.

Huba mellé szeretnétek egy drótos kislányt? A Zsófinál most is vannak kölykök...

tarkakutya 2009.11.10. 13:09:21

Jézusom :DDD ezt hogy-hogy nem olvastam eddig????
süti beállítások módosítása