Kirándulás - Az ötödik nap

2010.05.20. 19:30

Elérkeztünk a mai naphoz!

Mind a két ebgyerek aluszikál. Jobban megnézve Botond még mosolyog is.

A reggeli sétát Apafej vállalta el, így fél hatkor már mentek is le Botonddal. Hubának az még nagyon korán van kb. 8 óra körül szokott éledezni. :)

Kilenc óra magasságában hívott Tamás barátunk, hogy nem megyünk-e ki Sajónémetibe gombázni és kutyát sétáltatni. Mivel ma szabadnapom volt és úgyis a fiúk összeszoktatásos foglalkozásaira akartam szánni a napot, ezért gyorsan igent mondtam.

Fantasztikus hancúrozást csaptak a legények. Huba főleg Démonnal játszott. A kis esetlen Botond próbált volna a két nagyfiúval bandázni, de ők nagyon gyorsak hozzá képest. Leginkább a lábunknál bóklászott, egy kis erőt gyűjtött simiből, aztán már szaladt is tovább. Majdnem dél volt mikorra hazaértünk. Gyors alvázmosás, aztán ebéd és már mentek is szundikálni. Botond azonnal álomba zuhant. Huba még jött-ment aztán gondolt egyet és odafeküdt Botond mellé. Olyan szívmelengető volt látni... Nem megy gyorsan, varázsütésre, de azért lassan- lassan alakul valami köztük. Remélem egyre mélyebb lesz a kapcsolatuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr312018876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babavilag 2010.05.25. 17:14:56

Juj! De örülök, most már biztosan megszereti Huba a kis Botondot!:)
süti beállítások módosítása