Ivartalanítás előtt

2010.06.29. 11:10

Eljött a nagy nap!

Holnap 18.00 órakor lesz Bobóka ivartalanítása.

Annyit tudunk, hogy holnap 10.00 óráig ehet (csak konzervet), és 16.30-ig ihat. Nagyon izgulunk, és aggódunk is. Ha valakinek van tapasztalata kan kutya ivartalanítással kapcsolatban, az legyen szíves és írja le nekünk... nagyon hasznos lenne számunkra!

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr732118143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drótos Pipacs · http://drotvizsla.wordpress.com 2010.06.30. 14:38:34

Minél korábban adjatok neki enni, és csak keveset, hogy ne legyen sok a gyomorsava. Én az itatást is már délben beszüntetném, a biztonság kedvéért.
Lehet tudni, milyen módon oldják meg? Csak elkötik/elvágják, vagy ki is vesznek belőle valamit? Közben eszembe jutott, amikor barátaim Pajti kutyáját sérv miatt ivartalanították (heréket is kivették), gyorsan helyre jött, egyetlen problémás vonatkozása volt a dolognak, folyton nyalogatta a sebét, így végig lámpaernyőt kellett viselnie.
süti beállítások módosítása