Huba szerelmes!

2011.02.20. 16:32

Nem először, de kétségtelenül most a legjobban! Ennek az az egyik oka, hogy a tüzelés idején felügyelet mellett és nem a kritikus napokon, de "játszhatott" Sárával. Már ha játéknak lehet nevezni azt az üldözést amit leművelt. Nagyon tapasztalatlan - szerencsénkre - általában a fejénél próbálkozott. De a legédesebb benne, ahogyan udvarol! :) Pózol neki, feszíti magát, hogy ő milyen jó pasi, milyen izmos... Millió és millió puszit ad a nyakára, és a hátára. Susmutol a fülébe... nagyon édes! Huba udvarlásának egy kutya sem tud ellenállni, még olyan kutyák is fogadják őt, akiket nem tudnak pároztatni, mert nem hagyja magát a kutyus... de Huba még nekik is jöhet(ne)! Persze nincs szülői engedélye ilyesmit csinálni... és ezt nagyon jól tudja! Szófogadóan ott hagyja a lányokat, még ha van is egy kis siránkozás, miközben jön vissza a lábamhoz. Huba tényleg nagy udvarló! Ő a környék Rómeója!

Minden szellőztetésnél az ablakban pózol és ellenőrzi, nincs-e kint Sári, vagy esetleg mikor járt felénk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha lemegyünk sétálni, akkor leül a lépcsőházajtó elé, vagy az ablak alá... Ilyenkor megjelenik Sárika buksija a függöny mögött, Huba  pedig Rómeó becenevéhez híven megpróbál felmászni Júliájához.

 

 

 

 

 

Csoda-e, hogy Sári is megőrül érte?!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr762674947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drótos Pipacs · http://drotvizsla.wordpress.com 2011.02.20. 17:02:39

Nem csoda, hogy beleesnek a csajok, Huba tényleg igazi jóképű szívtipró. Egy Don Juan, vagyis Don Huba... :-)))

babavilag 2011.02.27. 16:44:28

Hát én se csodálkozom, mert nem elég hogy jó képű, de ez az udvarlási technika.... :)

Babikincse 2011.03.04. 19:18:04

Hát ez tündéri sztori! :D És a fenti kutyaágy se kutya! :D
süti beállítások módosítása