Mielőtt az élelemmel kapcsolatos teszteket megcsinálnánk, gondoltam gyakorlunk egy kicsit...  Az energiával való kommunikáció nem csak rendkívül hatásos, de olyan láthatatlan köldökzsinór is, ami erősebb minden kötélnél. Így vagyunk összegubancolódva Botonddal, és meglehetősen élvezzük! :D

 

Egy kis táplálék megtagadás:

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr702807838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lilijuc 2011.07.07. 11:50:42

Szia!
Múltkor láttam ezt a videódat és tegnap kipróbáltam Lilivel, de nem pont így zajlott le ez a dolog köztünk. :)
Amikor fölé álltam akkor evett ugyanúgy tovább. Mikor ellöktem, akkor persze leült, nyifogott, és csak akkor evett tovább mikor mondtam neki, hogy "tiéd".
Valószínű kicsit belevágtam a dolgok közepébe. Hogyan kell az elején elkezdeni, és hol az eleje? Lili amúgy nagyon szófogadó, sztem jól működik nálunk a falkavezérség is (mi és a párom vagyunk azok, nem pedig a kutya), de szeretném tökéletesíteni ezt a kapcsolatot. Hogyan lássak neki? Tudnál ebben segíteni?
süti beállítások módosítása