Haverok, buli... latyak!

2010.02.19. 11:02

Ez jellemezte a reggeli sétánkat... A hó olvadni kezdett, mi meg szinte térdig úsztunk a saras latyakban. Ez persze nem jelentett problémát, így 7 óra helyett némi késéssel megérkeztünk a kutyafuttatóra. Huba azonnal kézbe (mancsba !? ) vette a kölykök nevelését, név szerint Mogyoró és Snoopy kutyukat. Persze, ahogy sétálni indultunk megnyugodott...

Mivel részben új barátokról van szó, illik bemutatni Őket! :-)

Mogyoróval már találkoztatok, Ő a megtestesítője a nyugis kutyának. Még egy fél flakont is békésen, mindenféle herce-hurca nélkül képes elfogyasztani. Persze szófogadó és nagyon szeretni való mackó!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Őt lehet fotózni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az igazán új cimbora: Snoopy.

Amikor kölyök vizslát látok, mindig elszorul a szívem és eszembe jut az én Hubám, amikor még kicsi volt. Mindig az az érzés fog el, hogy most, azonnal akarok egy kölyök vizslát! Aztán ránézek Hubámra és megjelenik a kép, ahogy féltékenységi rohamában terrorizálja a kicsit. A rózsaszín felhő elillan és megmarad a száraz valóság, amitől nincs is édesebb: Huba az enyém, Én az övé és így vagyunk Mi egymásnak! Na meg persze ott van Apafej, aki nekünk van, és Mi neki, szóval így három fővel jól meg van a mi kis "falkánk"!

De azért nagyon szeretni való Snoopy! Ugra-bugra, kíváncsi, szeles, de figyelmes, hat hónapos vizsla fiúcska.

Íme:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Őt nem nagyon lehet fotózni...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hihetetlen milyen NAGY bohócok Ők ketten:

Itt éppen fog-mutogatós versenyt űznek.

 

Ezen a fotón, meg csak Ők tudják mit játszanak...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persze Snoopy aktivitása Hubának is meghozta a "futóbolond" játék kedvet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A "jó fiú" nevelés nem maradhat ki! :-)

( A távol ültetésre azért volt szükség, mert Huba beakarta zsákmányolni Snoopytól is a jutalomfalatot... :-S)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És végül, de nem utolsó sorban: Az okos vizsla nem felejt!

Gondolom, minden kutyásnak ismerős a kutyafuttató "elveszett tárgyak osztálya", azaz a kincsesfa!

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr361772726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babavilag 2010.02.20. 22:25:54

Hát igen a kis vizslák... Ismerős a helyzet! Egyszer az egyik állatkereskedésben találkoztunk egy 6 hetes vizsivel! Alig bírtam magam visszafogni, ami érthető. Nekem is mindig eszembe jut ilyenkor a drága Baba picinek, de aztán megkönnyebbülök ha arra gondolok, hogy vele már túl vagyunk a nehézségeken és egy olyan kutyus akit mindennél jobban imádok, tehát nem kell másik, egyenlőre...:)

Drótos Pipacs · http://drotvizsla.wordpress.com 2010.02.21. 14:10:16

Szerintem Hubának nem lenne kifogása egy lakótárs ellen!
Egy esetleges második kiskutya beilleszkedése, és a nagy kutya vele való viszonya szinte problémamentes - eddigi tapasztalataink szerint. Sokszor megtapasztaltam már. A felnőtt kutyák nem bántják a kölyköket, sőt, kifejezetten szeretik őket, és nem csak a szukák. Emlékszem, egyszer elvittük vendégségbe Anthony Kiedis névre hallgató 7 hetes malamutunkat Pajtihoz, aki egy vértacskó, mindenkire rátámad. AK-t körbevezette a birodalmában, behívta a kosarába, és a krumpliját is neki adta.
Pipacsékat is kifejezetten barátságosan fogadták a többiek, nincs féltékenykedés. Régen, Taxi kutyánk nagyon féltékeny volt eleinte Vandára, de sosem bántotta, nagyon jóban voltak, csak folyton ő is követelte a simogatást

babavilag 2010.02.21. 15:19:59

@Drótos Pipacs: Szerintem meg nem feltétlen barátságosak. Baba például az összes kölyköt helyre teszi, nem bántja, de látom rajta, hogy idegesítik őt. Mióta felnőtt, inkább a komolyabb kutyákkal játszik, barátkozik, és hihetetlen féltékeny a kölykökre...
süti beállítások módosítása