Fürcsi a Sajóban

2008.08.13. 19:21

Már teljesen jól érzem magam, semmi nyoma a gyomorpanaszomnak! Eszek, iszok, játszok, élvezem a (állítólag) nyár utolsó forró napjait! Annyira forróra sikerült ez a mai nap, hogy Anya, meg Apa meglepett engem egy nagy természetbe fürdéssel!!! Elmentünk a közeli Sajó folyóba fürödni! Sodortattam magam a vízbe, meg úsztam is! Visszahoztam a botokat, amiket a vízbe dobtak nekem, na meg belökdöstem Lucát a vízbe!:-D Ő ugyanis nem szereti még annyira a folyóban fürdést, de azért nem is fél tőle... szóval a végén már neki is tetszett a dolog! Kicsit bogárfóbiás lettem, vagy mi a szösz, mert elkezdtek csipkedni azok a nagy legyek... olyan sok volt belőlük, meg annyira csíptek, hogy a végén a bundámon végig folyó és arról lecsöpögő vízcseppeket is légynek hittem - ekkor kezdtem "tereptáncba": ugrottam jobra- balra, fel... pörögtem... Anyáék meg jól kinevettek:-D Hát igen, ilyenek a "kanapéspecialisták":-D

 

Csak nézi mit csinálok ebben a nagy vízben:-D

 

 

Így kell úszni!

 

 

Próbáltam becsalogatni...

 

 

Itt már vizesen nézegeti mit csinálok a vízben...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr6614642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Macicsapat · http://macicsapat.freeblog.hu 2008.08.13. 20:40:18

Hát ez nem a kád, ugye!? Örülünk, hogy meggyógyultál. Használt a gyógyító energia. A bogarakkal vigyázz, nagyon gonoszak tudnak lenni! Jó lett volna látni a tereptáncodat!

Szép Macicsalád · http://macicsalad.freeblog.hu 2008.08.13. 20:50:52

De jó látni benneteket így kettesben. :))
Örülünk, hogy meggyógyultál. :))

Sámán · http://samanmacska.freeblog.hu 2008.08.16. 06:12:14

Képzeld, én is szoktam így felemelt kézzel állni, a mama mindig mondja is, hogy vizslamacska vagyok!
Jó, hogy meggyógyultál!!!
És klasszul tudsz úszni. Állítólag én is tudok, de inkább nem próbálnám ki.
süti beállítások módosítása