Kézbe vett ügyek...

2009.07.09. 09:37

Mielőtt neki látnék mesélni, illik bemutatkoznom! Huba vizsla anyukája vagyok, na nem a szőrös vizslaszerű, hanem az ember alakú!

Bizonyára észrevettétek a kutyámon jelentkező lustaságot, amiből egyenesen következik, hogy ritkábban "ül le" írni nektek... Gondoltam kezembe veszem az ügyet és ezentúl én is írok nektek! Sok olyan dolgot is elmesélek, amit eddig ez a kis gaz"ember" nem mert! Beszámolok majd csínytevéseiről, amiket elhallgatott vagy el fog hallgatni előletek!

Egy kis bemutatkozás....

Huba családja: "Életem főszereplői..."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr671235795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

macicsapat 2009.07.09. 10:51:10

Köszönjük a bemutatkozást, várjuk a folytatást! Mi a Macicsapat, kb. 140 plüssmaciból állunk, de még más plüssök is vannak. Van egy szeretett gazdink(sz.g.), akinek süni ovisai vannak. Úgyhogy mi jó nagy család vagyunk. :o)) Na, most már ismerjük egymást. Ja! És naggggyon szeretjük a vizslákat!

2009.07.11. 00:01:33

Nagyon örülünk neked, kedves Huba anyuka. Reméljük, hogy részletesen beszámolsz nekünk Huba napjairól és a "sötét" múltjáról is. Kíváncsian várjuk. :)
süti beállítások módosítása