A kölyök kutya 2.

2009.07.10. 11:54

Kiskutyám akkoriban olthatatlan vágyat érzett az idegenek felderítésére. Ez a legváratlanabb pillanatban is képes volt felszínre törni:

Mamáék háza közelében van egy buszmegálló. Elég sokan jönnek-mennek... Egy meleg nyári napon egy fiatal hölgy is ott várta a buszt. Huba szokásos módon szaglászta a világot, egyszer csak felkapta a fejét és nyíl egyenesen a lányhoz szaladt, aki háttal állt nekünk. Igen, nagyon meleg volt, a lányon meg szoknya, Huba meg kíváncsi... Odaszaladt és hupsz, már a szoknya alatt is volt! A lány sikított, az emberek nem értették mi történik, Huba meg örült! :-D Aztán sikerült meggyőzni, hogy jöjjön ki onnan, mert egy kicsit furcsa lett volna, ha én, vagy apafej vesszük ki a szoknya alól... szegény lánynak ugyebár egy 4 hónapos vizsla is elég volt, hogy sokkot kapjon, nem még ha mi is betámadjuk! Aztán nem győztünk elnézést kérni, persze a lány csak pirult, meg mi is...

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr311236055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.07.11. 00:03:29

Huba most már nem bújik szoknyák alá?

macicsapat 2009.07.11. 19:18:31

:o) Huba, hogy milyen vagy! Ezen jót mosolyogtunk! :o))
süti beállítások módosítása