Haverokkal

2009.10.22. 15:34

Ma délelőtt kimentünk a kutyafuttatóra Hubával. Gondoltuk, hogy nem lesz kint senki, de azért egy kis levegőzés nem árt. Sétálgattunk a tűzvédelmi tisztításokon, és átérve a domb tuloldalára, megláttuk Tapit a golden retriever kislányt. Huba nagyon megörült. Már elkezdte bevadászni, amikor megjelent Mogyoró a fél éves larador fiúcska. Na elindult a játék. Szinkronban ment a gödör ásás, a flakon rágás. Aztán megjelent Gubanc a puli keverék (10 hónapos kisfiú) és ő is csatlakozott a bandához. Na jó kis csapat jött össze... jöttek-mentek... lehetetlen volt egy kupacba terelni őket egy fotó kedvéért, de azért  sikerült külön-külön lencsevégre kapni őket!

Néhány fotó a bandáról:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És persze Huba:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sajnos hazafelé Huba felfázás jeleit mutatta... néhány méterenként megállt egy- két csepet pisilt nagy nehezen (sokszor guggolva mint egy kislány) és az is barnás, zavaros... aggódok egy kicsit. Jön a hosszú hétvége is, szóval inkább elmegyünk a doktorácsihoz, azzal nem veszítünk semmit!

Viszont nagyon jó volt látni a kutyusokat együtt!

Este megírom mi volt a dokinál, remélem semmi komoly!

A bejegyzés trackback címe:

https://hubavizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr391467880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása